Hiking the Caucasus

Wandelen door de Kaukasus

Vandaag wandelen we door de regio 🇬🇪 Mount Kazbek in Georgië, gelegen op minder dan 10 km van de grens met Rusland. Ik ben alleen, volledig buiten mijn comfortzone, maar toch volkomen op mijn gemak. Misschien omdat ik mijn nieuwe Clouds kurken inlegzolen draag.

Soms is die sprong, die sprong, die val alles wat je nodig hebt om zoveel meer in contact te komen met jezelf. Je oer-zelf. Ik ga graag naar plaatsen waar ik de taal niet spreek, nog niet veel weet over de cultuur, en waar nog een overvloed aan ongerepte natuurlijke habitat is.

Georgië is absoluut zo’n land. En dan heb ik het eten nog niet eens genoemd!

Volgende week: Armenië 🇦🇲

Dame in GeorgiëMan belt op busstation

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS

Labels

Just Fashion Transition
circular cork insoles producing cork insoles

Just Fashion Transition

A gathering for fashion innovators, sustainability advocates, students and researchers interested in sustainable and ethical fashion. Aftermovie Just Fashion Transition Symposium Erasmus Universiteit Rotterdam from...

Lees verder
Are Disposable Hotel Slippers the Next Plastic Straws?

Are Disposable Hotel Slippers the Next Plastic Straws?

Slippers supplied by hotels — flimsy models usually made of plastic and fabric — are the next single-use item in the cross hairs of sustainability...

Lees verder