Hiking the Caucasus

Wandelen door de Kaukasus

Vandaag wandelen we door de regio 🇬🇪 Mount Kazbek in Georgië, gelegen op minder dan 10 km van de grens met Rusland. Ik ben alleen, volledig buiten mijn comfortzone, maar toch volkomen op mijn gemak. Misschien omdat ik mijn nieuwe Clouds kurken inlegzolen draag.

Soms is die sprong, die sprong, die val alles wat je nodig hebt om zoveel meer in contact te komen met jezelf. Je oer-zelf. Ik ga graag naar plaatsen waar ik de taal niet spreek, nog niet veel weet over de cultuur, en waar nog een overvloed aan ongerepte natuurlijke habitat is.

Georgië is absoluut zo’n land. En dan heb ik het eten nog niet eens genoemd!

Volgende week: Armenië 🇦🇲

Dame in GeorgiëMan belt op busstation

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Nieuws

RSS

Labels

Documentary: One Step at a Time

Documentary: One Step at a Time

Meet David and Jeremy Even, from PRIMAL Soles. They are on a quest to shake the footwear industry with circular and nature-positive shoe insoles and hotel...

Lees verder
Primal Slippers Circular Footwear Design

Where Can You Buy Sustainable Hotel Slippers?

Sustainable hotels want sustainable hotel slippers to meet the SDG's. Join us as we explain why hotels around the world are choosing Primal Slippers.

Lees verder